onsdag 10. mars 2010

Forvirra og frustrert frue.

Jeg må egentlig fortelle historien her,slik at dere skjønner opplegget. Jeg jobber som vekter i Kristiansand. Jeg flyttet hit i august i fjor for å jobbe og leve livet. Håpet var å jobbe meg opp og frem, og jeg fikk høye forhåpninger om min "karriere" her nede ganske tidlig.. Men jeg fikk aldri så mye jobb som jeg ønsket. Men det har ikke vært ett botkastet halvår fordi. Jeg har hatt det kjempegøy sammen med mine to søte,små samboere som også er fra Molde området, og sammen med mine fantastiske kollegaer...

Jeg har hatt det helt supert...og i jula toppet det hele seg,da jeg møtte min store kjærlighet. Ikke det at jeg ikke har møtt han før. I og med at han er storebror til en av mine beste venninner, men plutselig var det noe mer der enn at han "bare var storebror til Ingvild"... Han er helt fantastisk. Han tar så godt vare på meg,får meg til å føle meg spesiell og verdsatt. Han er så kjekk og allsidig. Han tar meg med ut på sprell og morro og han har en helt fantastisk humor. Sa jeg at han er dødskjekk? Han har alt jeg jeg ser etter i en mann, om man kan si det sånn. (hadde ikke gjort noe omm han hadde en fet tatto-sleeve) haha. Neida,i mine øyne er han perfekt..perfekt for meg! Og han er minminmin!!!

 

Så ja..tilbake til hvorfor jeg er så forvirra.Håper dere henger med her. Vet ikke om det blir noe sammenheng her,men det er ikke så nøye. Her er det jeg som skal få ut min frustrasjon. Idag hadde vi personalmøte,og etter møte skulle jeg egentlig "si opp" jobben min. Fordi jeg vil flytte til Bergen der hvor min kjære bor. Jeg savner han hver dag, og jeg hater at vi bor så langt unna hverandre. Jeg hater å legge meg alene hver kveld og all den planleggingen med fri fra jobb osv for å dra opp til Bergen. Så ja,jeg flytter dit..Nå datt jeg ut av hele forklaringen her igjen. Uansett, idag fikk jeg tilbudet om en ganske så sweet arbeidsstilling,men timingen kunne jo ikke vært verre! Jeg hadde jo egntlig tenkt å si opp idag,men nå er jeg jo så forvirra om hva jeg skal gjøre. Skal jeg ta den stillinga og heller flytte til Bergen litt senere enn planlagt? Eller skal jeg si opp nå og flytte om litt over en mnd? Denne stillingen er noe som er veldig bra å ha med seg på papiret senere. Itillegg til at jeg vil jo ha all den erfaringen jeg kan samle.What to do???

*setter meg i tenkeboksen*

-Anita-

<a title="All over on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/en/blog/1587564/all-over/follow"><img alt="bloglovin" border="0" src="http://www.bloglovin.com/widget/bilder/en/lank.gif" /></a>

1 kommentar:

  1. Snuppa! skulle ikkje du gå skole? i skjønne at jobben der friste... men i forhold t d du egentlig vil bli når du bli stor.. hehe... :) gjør den masse ut av se da? på en cv? :)
    ka e d du egentlig vil? i tenke du egentlig kjenne litt på d innerst inne...
    vil du ha avstandsforhold, å en ny bedre jobb... eller vil du ha kjæresten tett innpå, å muligheta for andre og kanskje like bra jobba der.. men kanskje ikkje med en gang? :)

    ring me om du vil prate.. im here :)

    SvarSlett